Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Gratis webinar

DROOM JIJ VAN EEN ONLINE PROGRAMMA?

De afgelopen jaren lanceerde ik inmiddels zes keer mijn succesformule DESIGN YOUR DREAM. Een online programma waarin jij leert hoe je jouw droomwebsite en/of online programma bouwt, van A tot Z. Zonder enge techniek, maar via duidelijk en makkelijk te volgen stappen. Inmiddels doen al meer dan 300 deelnemers mee aan mijn programma.

Wanneer stop jij met dromen en ga je echt aan de slag?
 
Wil jij net als mij ook een super krachtige online programma maken die helemaal bij jou past? Schrijf je dan gratis in voor mijn webinar op woensdagochtend om 10:00 uur.

Ik geef je al mijn tips & adviezen hoe ik een eigen online programma heb opgebouwd. 

Liefs,
​Rosanne
Presentatie door:

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen. Maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen vijf jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord. En ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing.

​Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 330 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.Deel dit webinar
powered by WebinarGeek